Loading...

Food and Sustainability

Oxford University Press

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: en
  • Categorie: Wetenschap & Natuur
  • ISBN: 9780198814375
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:30 januari 2020
Aantal pagina's:416
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdredacteur:Paul Behrens
Tweede Redacteur:Thijs Bosker
Co Redacteur:David Ehrhardt
Co Redacteur:David Ehrhardt
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:194 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:265 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:265 mm
Verpakkingsgewicht:774 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:194 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:265 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:265 mm
Verpakkingsgewicht:774 g

Samenvatting

Food and Sustainability is the first text on this topic to consistently and coherently bring together important concepts from different disciplines to introduce students to a common challenge: food sustainability.