Loading...

Nachtmuziek

Jojo Moyes

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789026141751
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:01 juni 2018
Aantal pagina's:345
Ebook Formaat:-6207
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jojo Moyes
Hoofdauteur:Jojo Moyes
Vertaling
Eerste Vertaler:Annemarie Verbeek
Originele titel:Night Music
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Weduwe Isabelle erft een groot, vervallen landhuis. Samen met haar zoon en dochter trekt ze in de bouwval. Maar de buren hebben een verborgen agenda: zij azen al meer dan tien jaar op het grote huis…

Nachtmuziek van Jojo Moyes (Voor jou, Me Before You, Een leven na jou, After You, Voor mij, Still Me) is een aangrijpende, meeslepende roman.

De jonge violiste Isabel Delancey is weduwe en kan in Londen nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Wanneer ze een groot, vervallen landhuis erft van een oudoom trekt ze erin met haar twee kinderen. Als Matt McCarthy, buurman en handige klusser, aanbiedt om haar te helpen met de broodnodige reparaties, maakt ze daar dankbaar gebruik van. Maar Matt heeft een verborgen agenda, want hij aast al meer dan tien jaar op het huis...

Jojo Moyes is een internationale bestsellerauteur. Haar bestseller Me Before You werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke als Louisa Clark.