Loading...

Basisboek Aziatisch

Jody Vassallo

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789461431936
300 recepten stap voor stap
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:16 juli 2018
Aantal pagina's:528
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jody Vassallo
Tweede Auteur:Emily Ezekiel
Co Auteur:Emily Ezekiel
Hoofdredacteur:Suzanne Thé
Tweede Redacteur:Marja Duin
Tweede Redacteur:Marja Duin
Vertaling
Eerste Vertaler:Ingrid Buthod
Tweede Vertaler:Ingrid Buthodgirard
Co Vertaler(s):Ingrid Buthod-Girard
Originele titel:Le manuel pour bien cuisiner Asiatique
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:201 mm
Product hoogte:40 mm
Product lengte:235 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:201 mm
Verpakking hoogte:40 mm
Verpakking lengte:235 mm
Verpakkingsgewicht:1507 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:201 mm
Product hoogte:40 mm
Product lengte:235 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:201 mm
Verpakking hoogte:40 mm
Verpakking lengte:235 mm
Verpakkingsgewicht:1507 g

Samenvatting

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts, basissauzen en meer. 'Basisboek Aziatisch' geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en -technieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten currypasta's, Japanse dashibouillon en overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom, een musthave voor liefhebbers van de Aziatische keuken!