Loading...

Liefde

Daphne Deckers

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Gezin & Relaties
  • Uitgever: The House of Books
  • ISBN: 9789044354744
  • Review:
De mooiste stukken over de liefde
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:mei 2018
Afmetingen:Afmeting: 20 x 12,5 x 1,2 cm
Aantal pagina's:126 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Daphne Deckers
Auteur(s):Daphne Deckers

Samenvatting

Liefde op het eerste gezicht: het voelt alsof de bliksem bij je inslaat. Je kijkt iemand in de ogen en je voelt je meteen thuis; alsof je die persoon altijd al hebt gekend. En ergens klopt dat ook, want zonder dat jij je daarvan bewust bent, herkent jouw lichaam zijn geur. Met name vrouwen bezitten een zeer geavanceerd reukvermogen dat er als een drugshond op is gericht om de juiste match te vinden. Helaas is deze hele hormonenkermis geen foutloze onderneming. Soms word je gewoon keihard gedumpt; feromonen of niet. Maar terwijl je hart nog in duizend stukjes ligt, ruikt je immuunsysteem al nieuwe kansen.

In Liefde heeft Daphne Deckers meer dan 25 columns verzameld over liefde, passie, relaties, mannen, het gezin, kinderen en levenslust. Op herkenbare, grappige en ontroerende wijze schrijft ze over haar dagelijks leven. Naast hilarische columns staat dit boekje ook vol met allerlei wetenswaardigheden over de liefde.

Daphne Deckers is al jaren een van de meest gewaardeerde en bestverkopende auteurs van Nederland. Van haar boeken werden meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.