Loading...

Kookbijbels - Worstbijbel

Meneer Wateetons

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048842261
Van malen tot knopen en van drogen tot roken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:20 februari 2018
Aantal pagina's:496
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Tweede Auteur:Sjoerd Mulder
Tweede Auteur:Sjoerd Mulder
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1268 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1268 g

Samenvatting

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.