Loading...

Theorie Reader VAARBEWIJS (KVB1) - leerboek klein vaarbewijs 1 - examengericht leren 2022!

Floortje Visser

  • Bindwijze: Spiraalgebonden
  • Taal: nl
  • Categorie: Sport & Outdoor
  • ISBN: 9789492607096
Het dunste theorieboek van Nederland
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Spiraalgebonden
Aantal pagina's:38
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Overige kenmerken
Editie:2022
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:322 mm
Verpakkingsgewicht:162 g
Overige kenmerken
Editie:2022
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:322 mm
Verpakkingsgewicht:162 g

Samenvatting

Met dit theorie boek leer je geen letter te veel. In 38 bladzijden wordt de complete theorie voor het vaarbewijs 1 uitgelegd. Verandert het CBR examencentrum iets in het vaarbewijs 1 examen dan passen wij het boek meteen aan. Alle stof voor het klein vaarbewijs staat hierin begrijpelijk uitgelegd. De afkorting KVB of KVB1 wordt hiervoor veel gebruikt, deze sluit dus ook aan bij ons boek.

LET OP! - wordt uitgegeven als READER. Dit om te zorgen dat elke wijziging bij het CBR examencentrum direct kan worden doorgevoerd in het boek. Zo ontvang je ten alle tijden een up-to-date boek!

Alle wettelijke regels voor het vaarbewijs worden uitgelegd in normaal Nederlands en versimpeld met ezelsbruggetjes zodat ze makkelijker te onthouden en te gebruiken zijn.

Het systeem van het CBR examencentrum wordt door het hele boek duidelijke aangegeven. Bijvoorbeeld door aan de start van ieder hoofdstuk aan te geven hoeveel vragen er over het hoofdstuk gesteld worden en hoeveel punten je ermee kunt halen. De onderwerpen die extra zwaar tellen worden nog eens extra benadrukt en op die manier kun je heel examen-gericht leren.

Praktisch wordt het vaarbewijs ook uitgelegd, hoe het varen in de praktijk gaat staat allemaal in het laatste hoofdstuk. duidelijk op de wijze zoals bevraagd en met verklarende afbeeldingen. Leer geen letter te veel, met dit Vaarbewijs boek!