Loading...

Theorie Reader AUTO (B) 2022 - Theorie auto Rijbewijs - INCL vragen over ELK ONDERDEEL!

Ronald Visser

  • Bindwijze: Spiraalgebonden
  • Taal: nl
  • Categorie: Theorieboeken vaar- & rijbewijs
  • ISBN: 9789492607102
Het dunste theorieboek van Nederland
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Spiraalgebonden
Aantal pagina's:84
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ronald Visser
Hoofdauteur:Ronald Visser
Overige kenmerken
Editie:2022
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:322 mm
Verpakkingsgewicht:288 g
Overige kenmerken
Editie:2022
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:322 mm
Verpakkingsgewicht:288 g

Samenvatting

Deze speciale Theorie Reader van Louana Rijopleidingen is geschikt voor mensen met Dyslexie, concentratie problemen en lage geletterdheid. Het is een uitgebreide versie van het dunste theorieboek van Nederland. In slechts 84 pagina's wordt alle theorie beschreven zoals deze bevraagd kan worden bij het CBR. Uitgebreid met na ieder hoofdstuk vragen over de gelezen stof zodat meteen getest wordt of de stof is blijven hangen. Geen ellenlange wettelijke teksten, maar in normaal Nederlands alles wat je moet weten voor je examen bij het CBR. Wil jij dus geen letter te veel leren, dan zit je met deze Theorie Reader goed!

LET OP! - wordt uitgegeven als READER om zo iedere wijziging die bij het CBR wordt doorgevoerd, direct door te voeren in de boeken. Zo weet jij zeker dat je de meest recente versie ontvangt.

De docenten van Louana Rijopleidingen hebben geprobeerd het boek zo dun mogelijk te houden. In dit boek staat dus niets meer dan wat ze tijdens je CBR-examen/ theorie-examen gaan vragen. Bedenkt het CBR een nieuwe vraag, dan passen ze bij Louana Rijopleidingen meteen de boeken aan. Zo blijft het boek dun en staat toch steeds alles erin. Het perfecte theorieboek om in รฉรฉn keer je theorieexamen mee te halen. In de praktijk zien we vaak dat dit boek gebruikt wordt bij het geven van privรฉ lessen aan leerlingen die bijvoorbeeld meer moeite hebben met de theorie. Ook wordt dit boek gebruikt bij lessen die worden aangeboden aan leerlingen afkomstig van speciaal of praktijk onderwijs. Zo kunnen deze Leerlingen toch het rijbewijs halen, terwijl dat anders misschien niet mogelijk was geweest! En wat een vrijheid geeft je dat!

In dit auto-theorie boek wordt specifiek in gegaan op de theorie zoals die bij het auto-examen gevraagd wordt. Zo wordt bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan gevaarherkenning. In slechts 2 bladzijden wordt gevaarherkenning simpel en inzichtelijk gemaakt. Zodat jij snapt hoe het CBR denkt!