Loading...

Hoe overleef je? Kookboek

Michael Greger

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789492847010
meer dan 100 recepten om ziekte te voorkomen en om te keren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:31 mei 2018
Aantal pagina's:272
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Michael Greger
Tweede Auteur:Gene Stone
Hoofdredacteur:Gene Stone
Tweede Redacteur:Robin Robertson
Tweede Redacteur:Robin Robertson
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:171 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:667 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:171 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:667 g

Samenvatting

Arts Michael Greger laat in de bestseller Hoe overleef je? zien dat een onbewerkt plantaardig dieet het enige wetenschappelijk bewezen dieet is dat zowel ziektes kan voorkomen als omkeren. Om het lichaam optimaal gezond te houden, heeft Greger zijn Dagelijkse Dozijn ontwikkeld: voedingsmiddelen die je elke dag zou moeten eten om jaren aan je leven toe te voegen. In dit kookboek wordt zijn theorie kort uitgelegd en staan meer dan 100 recepten op basis van zijn Dagelijkse Dozijn. Heerlijke en gezonde ontbijtgerechten, tussendoortjes, lunches, soepen, spreads, salades, zoetigheden, dranken en avondmaaltijden met gezonde granen en veel groente. Bijvoorbeeld heerlijke amandel-chocoladetruffels, aardbeien-bananenijs, brownies en chiapudding. Verrassende ontbijtjes als superfood-ontbijtballetjes, wentelteefjes en chocolade havermout. Lunchen met pompoenpitdip, driezadencrackers of Marokkaanse linzensoep. Dineren met zwarte bonenburgers of bietenburgers, kikkererwtencurrywraps, quesadilla's of gevulde portobello's. Met de recepten uit het Hoe overleef je? - kookboek eet je volgens de meest recente wetenschappelijke adviezen.

Michael Greger is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller How not to die (Nederlandse versie: Hoe overleef je?) en dit kookboek.

Robin Robertson is een voormalig chef-kok met meer dan 20 veganistische kookboeken op haar naam. Zij verzorgde de recepten uit dit kookboek.