Loading...

De roep van de hooggevoelige vrouw

Tamara Beekmans

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  • Uitgever: Paris Books
  • ISBN: 9789492179951
  • Review:
Herstel de wezenlijke verbinding met jezelf
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:mei 2018
Afmetingen:Afmeting: 21,6 x 13,5 x 2,1 cm
Aantal pagina's:250 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Tamara Beekmans
Auteur(s):Tamara Beekmans
Vertaling
Originele Titel:De roep van de hooggevoelige vrouw

Samenvatting

Hoe bevrijd je jezelf van een pijnlijk verleden, waarin jij als hooggevoelig kind niet gezien en erkend werd, waardoor je later vanuit je hoofd bent gaan leven, afgesloten van je diepe gevoelswereld?
De roep van de hooggevoelige vrouw vertelt het persoonlijke verhaal van Tamara, die meerdere depressies, burn-outs en een angstoornis overwon. Haar verhaal wordt afgewisseld met praktische handvatten over hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen, waardoor je innerlijke vrijheid gaat ervaren in alle facetten van je leven.
Tamara: ''Mijn bijzondere levensreis heeft me waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht die ik heb verwerkt in de Vrouwenkracht Methode. Ik ontdekte de stem van mijn ziel die mij de weg wees naar heling en verbinding met mijn pure essentie. Met dit boek wil ik het mogelijk maken om de Vrouwenkracht Methode bereikbaar te maken voor iedere hooggevoelige vrouw die op zoek is naar verbinding met haar eigen ziel. Het is nu aan de hooggevoelige vrouw om op te gaan staan en haar bijdrage aan de wereld te leveren!''
Tamara Beekmans (1975) is één van Nederlands best bekende coaches voor hooggevoelige vrouwen en de oprichtster en directrice van de Vrouwenkracht Academie. Ze traint en coacht al een aantal jaren groepen hooggevoelige vrouwen. Ze heeft al meer dan duizenden vrouwen geïnspireerd en begeleid in het proces van uit je hoofd, in je hart binnen Europa.
www.vrouwenkrachtacademie.nl