Loading...

Ik geef je mijn verhaal

Karina van Dreemel

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Biografieën & Waargebeurd
  • ISBN: 9789082389111
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:368
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Vertaling
Originele titel:Ik geef je mijn verhaal
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Studieboek:Nee

Samenvatting

“Hier moet ik iets mee doen. Dit kan ik niet zomaar naast me neerleggen. Er moet veel meer bekendheid komen over narcistisch misbruik en de gevolgen ervan.”

Auteur Karina van Dreemel twijfelde geen moment nadat ze werd overstelpt met reacties op haar boek “Brief aan een narcist”.

Ze besloot een tweede boek uit te brengen waarin een uitgebreide uitleg wordt gegeven over de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis. Hierin staan ook ervaringsverhalen van anderen die te maken hebben (gehad) met narcistisch misbruik. Dit boek geeft een duidelijk beeld van de omstandigheden waarin zij hebben geleefd en soms zelfs nu nog leven.

Evenals Karina, willen de schrijvers van deze ervaringsverhalen een breed publiek bereiken. Op de eerste plaats willen ze lotgenoten informeren. Daarnaast is het een welkome aanvulling op de kennis van hulpverlenende instanties, huisartsen, psychologen, therapeuten, jeugdzorg, politie en justitie etc. Het zorgt voor betere inzichten zodat op basis daarvan verantwoorde beslissingen kunnen worden genomen. Bijvoorbeeld op het gebied van het zoeken naar de juiste therapie, het waarborgen van de veiligheid en het aanpakken van de terreur.

De lezer zal na het lezen van dit boek voortaan met andere ogen gaan kijken, beter gaan observeren en sneller de signalen gaan herkennen en daardoor een beter beeld gaan vormen over wat er zich allemaal afspeelt.