Loading...

Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren

Martine Vecht

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: Business Contact
  • ISBN: 9789047011484
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2018
Afmetingen:21 x 14 x 2,3 cm
Aantal pagina's:224 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Martine Vecht
Auteur:Martine Vecht

Samenvatting

"Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren 1e druk is een boek van Martine Vecht uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047011484

Martine Vecht biedt met ""Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren' een compacte en overzichtelijke samenvatting van de belangrijkste methodes, instrumenten en technieken om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Voor wie het fijne wil weten van productief, opgeruimd en stressvrij werken zonder er alle literatuur over te hoeven lezen. Handig als je snel informatie zoekt, onontbeerlijk wanneer je anderen adviseert bij het creëren van meer structuur en overzicht.
Plannen, organiseren en optimaliseren zijn onontbeerlijke vaardigheden in de 21e eeuw, waarin
zulke hoge eisen worden gesteld aan professionals. Hoe deel je je werk zo efficiënt mogelijk in? Hoe plan je slim en houd je het overzicht? Hoe behaal je je doelen zonder uit te lopen in de tijd?
Per methode krijgt de lezer een korte samenvatting en enkele tips om direct in de praktijk te brengen. Met leeswijzer voor een snelle toegang tot geschikte technieken en methodes, en literatuursuggesties voor wie verder wil lezen.
"