Loading...

Downtime

Nadine Levy Redzepi

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Karakter Uitgevers Bv
  • ISBN: 9789045215679
  • Review:
Heerlijkheden voor aan de keukentafel
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2018
Afmetingen:25,8 x 21 x 3,1 cm
Aantal pagina's:304 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:12 - 100 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Nadine Levy Redzepi
Redacteur:Ditte Isager
Redacteur:Ditte Isager

Samenvatting

Downtime - Heerlijkheden voor aan de keukentafel

Geweldige maaltijden hoeven niet ingewikkeld te zijn om als verfijnd ervarente worden. Of ze nu kookt voor haar eigen groeiende familie of voor vrienden – waarvan veel wereldberoemde koks zijn – bij Nadine Redzepi staat de smaak altijd op de eerste plaats.

Ze presenteert haar gerechten op een casual elegante manier die voor iedereen bereikbaar is, dag in, dag uit. Downtime bestaat uit slechts drie hoofdstukken: 20 voorgerechten, 40 hoofdgerechten en 20 desserts, die Redzepi’s voorkeur voor eenvoud weergeven. Haar recepten zijn eenaantrekkelijke mix van comfortvoedsel en makkelijk te bereiden gerechten met restaurant-allure. Nadines culinaire mantra – combineer de allerbeste ingrediënten met technieken die in de beste restaurants gebruikt worden – zorgt voor een optimale culinaire smaakbeleving die voor iedere kok bereikbaar is.

Elk recept in Downtime is voorzien van tips om de thuiskok zelfvertrouwen te geven en om deskundigheid op te bouwen. Nadine schuwt ingewikkelde technieken niet, maar weet ze op een toegankelijke en begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor de meest simpele recepten aan precisie, smaak en looks winnen.