Loading...

Downtime

Nadine Levy Redzepi

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789045215679
Heerlijkheden voor aan de keukentafel
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:30 april 2018
Aantal pagina's:304
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nadine Levy Redzepi
Hoofdredacteur:Ditte Isager
Hoofdredacteur:Ditte Isager
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:1334 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:1334 g

Samenvatting

'Dit is geen restaurantboek, maar aangezien ik bij Noma werk en getrouwd ben met de chef René Redzepi getrouwd en, heb ik wel de kans gekregen om veel te reizen, te dineren in geweldige restaurants en bevriend te raken met de beste koks ter wereld. Desondanks is als mensen bij ons thuis komen, de sfeer heel losjes. Als we etentjes geven kook ik nooit heel luxe op uitgebreid; onze gasten komen bij ons voor gezinsmaaltijd. Ze verwachten geen luxueuze maaltijd met schuim en garnering, maar willen graag smakelijke gerechten met goede ingrediënten.' Geweldige maaltijden hoeven niet ingewikkeld te zijn om als verfijnd ervaren te worden. Of ze nu kookt voor haar eigen groeiende familie of voor vrienden – waarvan veel wereldberoemde koks zijn – bij Nadine Redzepi staat de smaak altijd op de eerste plaats. Ze presenteert haar gerechten op een casual elegante manier die voor iedereen bereikbaar is, dag in, dag uit. Downtime bestaat uit slechts drie hoofdstukken: 20 voorgerechten, 40 hoofdgerechten en 20 desserts, die Redzepi’s voorkeur voor eenvoud weergeven. Haar recepten zijn een aantrekkelijke mix van comfortvoedsel en makkelijk te bereiden gerechten met restaurant-allure. In Downtime staat het plezier om te koken centraal. Het boek is een wegwijzer vol inspiratie voor iedere thuischef, die ongemerkt zijn skills verbetert zonder daarbij de ontspanning, het plezier en de vreugde die het bereiden van heerlijk eten met zich meebrengt, te verliezen!