Loading...

Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto

Verjo redactie groep

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 7435134985931
Met ruim 270 studievragen, 1000 online oefenvragen en gratis Verjo ”Bordentrainer” app.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:19 april 2022
Aantal pagina's:252
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Verjo redactie groep
Hoofdauteur:Verjo redactie groep
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Het meest uitgebreide CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto met ruim 270 studievragen, 1000 online oefenvragen en gratis Verjo ”Bordentrainer” app.
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
AI-gegenereerd:Nee
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:47e
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:150 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:216 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:160 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:425 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
AI-gegenereerd:Nee
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:47e
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:150 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:216 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:160 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:425 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Het meest uitgebreide auto pakket: Wegwijzer in het verkeer personenauto theorie en praktijk met ruim 270 vragen, 1000 online examentrainingsvragen ( Leerhetverkeer.nl ) en de gratis Verjo Bordentrainer app.

In dit actuele 252 pagina’s tellende boek staat alle theorie die je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto in het verkeer. Ook de praktijk komt ruimschoots aan bod. In het boek wegwijzer in het verkeer auto leggen wij de verkeerstheorie uit in 29 hoofdstukken in begrijpelijke taal ondersteund met zorgvuldig uitgezochte (3D) tekeningen en foto’s. In de hoofdstukken is er veel aandacht voor verkeersregels, gedragsregels, verkeerstekens, en gebruik van de auto. Alle hoofdstukken worden afgesloten met een aantal studievragen (totaal ruim 270) over de behandelde lesstof. Met de losse antwoorden set kun je die makkelijk nakijken. Ook zit er in het boek een bijlage met zowel de betekenis als de verkeersinzichtelijke betekenis van de verkeersborden. Met behulp van steunkleuren is duidelijk onderscheid gemaakt tussen de hoofdregels en samenvattingen.

Bij dit pakket ontvang je ook voor 1000 credits oefenvragen van LeerHetVerkeer.nl Met deze online vragen heb je altijd beschikking over de nieuwste vragen die door het CBR op het examen behandeld worden. Je kunt gebruik maken van oefenexamens, bordentraining en thematrainingen.
In dit boek zijn QR-codes ingevoegd die u kunt scannen met uw smartphone. U wordt dan doorgestuurd naar onze website met een animatie die de betreffende tekst bij de QR-code ondersteunt. Het is heel eenvoudig in gebruik en geschikt voor PC, Mac, tablet en smartphone!!! Je kunt de resultaten altijd inzien en krijgt motivaties en een studieadvies bij de beantwoorde vragen.

Naast de online oefenvragen kun je ook onze gratis Verjo ”Bordentrainer” App downloaden in de Apple iTunes store of de Goolgle Play Store. Je kunt hier de borden met hun betekenis bestuderen en examentrainingen met betrekking tot de verkeersbordenborden in spelvorm oefenen.


Tevens biedt Verjo dè uitgever op het gebied van rijbewijsboeken examentrainingen aan in de vorm van een boek.