Loading...

Het rijbewijspakket CBR-theorie-examen auto Verjo Daisy luisterboek met 250 credits en gratis Verjo Bordentrainer app.

Verjo redactie groep

  • Bindwijze: Luisterboek op CD
  • Taal: nl
  • Categorie: Technologie & Bouwkunde
  • ISBN: 7435134985948
Daisy luisterboek personenauto
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Luisterboek op CD
Oorspronkelijke releasedatum:01 oktober 2019
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Verjo redactie groep
Hoofdauteur:Verjo redactie groep
Vertaling
Eerste Vertaler:Onbekend
Originele titel:Het rijbewijspakket CBR-theorie-examen auto Verjo Daisy luisterboek met 250 credits en gratis Verjo Bordentrainer app
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:34e
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:150 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:216 mm
Verpakkingsgewicht:310 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:34e
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:150 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:216 mm
Verpakkingsgewicht:310 g

Samenvatting

De verkeerstheorie voor het behalen van je rijbewijs personenauto als luisterboek!!! Daisy staat voor: Digital Accessible Informations System. Dè oplossing voor mensen met een lees en/of leerbeperking. Met het Daisy luisterboek kun je makkelijk naar een hoofdstuk, paragraaf of kop navigeren en als je op een ander moment verder wil gaan kun je bladwijzers (‘digitale ezelsoren’) aanbrengen.
Vereisten:
Daisy-luisterboeken zijn af te spelen met een Daisy-speler of op een Windows computer met de AMIS software (gratis te downloaden op www.daisy.org/amis/download. Kies voor ‘list of translations’ om de Nederlandse versie te downloaden).
Minimale systeemeisen voor AMIS software op PC Windows 8 of hoger, cd-rom/dvd-rom speler en 50 MB vrije ruimte op de harde schijf.

Dit actuele theorie boek vertelt in 192 pagina’s de theorie die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen auto. In het boek leggen wij in 28 hoofdstukken begrijpelijke taal ondersteund door zorgvuldig uitgezochte (3D) tekeningen, animaties via QR-codes en foto’s de theorie uit. In de hoofdstukken is er veel aandacht voor verkeersregels, gedragsregels, verkeerstekens, en gebruik van de auto. Ook bevat het boek een bijlage met zowel de betekenis als de verkeersinzichtelijke betekenis van de verkeersborden. Met behulp van steunkleuren is duidelijk onderscheid gemaakt tussen de hoofdregels en samenvattingen.

In dit pakket zitten ook 250 credits voor oefenvragen. Met deze online vragen heb je altijd beschikking over de nieuwste vragen die door het CBR op het examen behandeld worden. Je kunt gebruik maken van oefenexamens, bordentraining en thematrainingen. Het is heel eenvoudig in gebruik en geschikt voor PC, Mac, tablet en smartphone!!! Je kunt de resultaten altijd inzien en krijgt motivaties en een studieadvies bij de beantwoorde vragen.

Naast de online oefenvragen kun je ook onze gratis Verjo ”Bordentrainer” App downloaden in de Apple iTunes store of de Goolgle Play Store. Je kunt hier de borden met hun betekenis bestuderen en examentrainingen met betrekking tot de verkeersbordenborden in spelvorm oefenen.

Het pakket wordt zonder verzendkosten geleverd!!