Loading...

Camino 1 - Camino

Graeme Simsion

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789024579686
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 februari 2018
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Graeme Simsion
Tweede Auteur:Anne Buist
Tweede Auteur:Anne Buist
Vertaling
Eerste Vertaler:Mieke Trouw-Luyckx
Co Vertaler(s):Mieke Trouw-Luyckx
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven.

Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest? De Amerikaanse kunstenares Zoë en de Engelse ontwerper Martin zijn beiden in het schilderachtige Cluny, Frankrijk. Om een nieuwe start te maken, gaan ze – alleen – de lange weg afleggen die van Cluny naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje leidt, over de beroemde Camino de Santiago, de pelgrimsroute van Sint-Jakob. Ze kijken ernaar uit om in de voetsporen van de pelgrims te stappen die hun al eeuwen voorgaan op de Camino. Er wordt gezegd dat de Camino je verandert. Hij geeft je de kans een nieuwe versie van jezelf te vinden. Maar kunnen deze twee heel verschillende mensen ook elkaar vinden?