Loading...

Het Dreambody Plan

Asja Tsachigova

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Lev.
  • ISBN: 9789400509702
  • Review:
Change your life, get your dreambody
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:december 2017
Afmetingen:Afmeting: 25,1 x 19,1 x 2,2 cm
Aantal pagina's:224 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Asja Tsachigova
Auteur(s):Asja Tsachigova

Samenvatting

Asja Tsachigova begeleidt al ruim twintig jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Na een aantal succesvolle jaren moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan, terwijl ze overal kansen zag. Ze miste de energie, haar lijf was op...
Haar nieuwe boek komt voort uit deze periode. Asja begon te fantaseren over een droomlijf: wat is een dreambody? En hoe kun je dit bereiken zonder energie te verliezen?

Het Dreambody Plan is compact, praktisch en doelgericht. Het helpt je te ontdekken wat je wilt, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken. Vormgegeven in een 12 wekenplan, omdat wetenschappelijk is bewezen dat dit de ideale periode is om gewoonten blijvend te veranderen. Als je het voedingsplan combineert met de bewegingsoefeningen en ook Asja’s andere tips op het gebied van mindset, motivatie en beauty ter harte neemt, dan zul je in korte tijd fantastische resultaten boeken. Wat honderden andere vrouwen konden, kun jij ook!