Loading...

Slow Cooking

Danny Jansen

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789492440112
langzaam het lekkerst
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:23 oktober 2017
Aantal pagina's:96
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Danny Jansen
Hoofdillustrator:Saskia Lelieveld
Hoofdredacteur:Desiree Verkaar
Tweede Redacteur:Desiree Verkaar
Tweede Redacteur:Desiree Verkaar
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:204 mm
Product hoogte:13 mm
Product lengte:206 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:206 mm
Verpakkingsgewicht:392 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:204 mm
Product hoogte:13 mm
Product lengte:206 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:206 mm
Verpakkingsgewicht:392 g

Samenvatting

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.