Loading...

Vandaag vegetarisch

Stichting Voedingscentrum Nederland

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789051770735
koken met peulvruchten, soja, ei en noten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:06 oktober 2017
Aantal pagina's:144
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stichting Voedingscentrum Nederland
Hoofdauteur:Stichting Voedingscentrum Nederland
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:194 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:194 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:570 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:194 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:194 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:570 g

Samenvatting

Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit vegetarisch kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier: het komt allemaal voorbij. Er wordt volop aandacht besteed aan de voedingsstoffen die je als vegetariΓ«r nodig hebt. En je krijgt allerlei praktische tips over handig inkopen doen en etiketlezen. Als kers op de vegetarische groentetaart lees je verhalen van onder meer Arie Boomsma en Susan Smit over hun ervaring met vegetarisch eten. Kortom, 'Vandaag vegetarisch' inspireert om eten op een nieuwe manier te benaderen.