Loading...

Inmaken & fermenteren

Petra Casparek

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789044749212
de beste technieken en bereidingen om fruit en groenten te bewaren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:25 oktober 2017
Aantal pagina's:128
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Petra Casparek
Tweede Auteur:Onbekend
Tweede Auteur:Onbekend
Vertaling
Eerste Vertaler:Yvonne van 't Hul-Aalders
Tweede Vertaler:Yvonne van 't Hul-Aalders
Originele titel:Inmaken & fermenteren
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:180 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:180 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:554 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:180 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:180 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:554 g

Samenvatting

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.