Loading...

Studeren zonder stress

Mirjam Pol

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • Uitgever: Vesuvius
  • ISBN: 9789086597611
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:oktober 2017
Afmetingen:Afmeting: 22 x 17 x 1 cm
Aantal pagina's:111 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Mirjam Pol
Auteur(s):Mirjam Pol

Samenvatting

Last van studiestress? Je bent zeker niet de enige. Maar gelukkig valt er veel aan te doen. Of het nu gaat om presentatie-, scriptie-, plannings- of tentamenstress: er zijn tools en tips om die effectief te bestrijden. Dit boekje legt uit hoe. Direct, deskundig en met humor. Het is gebaseerd op klassieke studievaardigheden en recente inzichten uit de neurologie en de leerpsychologie.

Leren switchen: dat is een belangrijke gedachte in dit boekje. Door te switchen naar positieve gedachten, positief gevoel of constructief gedrag, ontkoppel je het stressnetwerk in je brein en leg je een nieuw netwerk aan. Hoe vaker en langer je daarnaar switcht, hoe sterker het wordt. Daardoor voel je je meer ontspannen en kun je beter leren.

Mirjam Pol is gezondheidswetenschapper en sinds 2003 werkzaam als studieadviseur aan een grote geneeskundefaculteit. Ze geeft lezingen en verzorgt workshops over succesvol leren. Ze is de auteur van de bestsellers Nog Slimmer! Wegwijzer voor effectief en efficiƫnt studeren en Nog slimmer! Snel en goed studeren in het HBO.

ISBN 978 90 8659 761 1

www.uitgeverijvesuvius.nl