Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 13 oktober 2017 |
Aantal pagina's: | 224 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Marcus Wareing |
Tweede Auteur: | Shaun Hill |
Co Auteur: | Charlie Trotter |
Hoofdredacteur: | Hennie Franssen-Seebregts |
Tweede Redacteur: | Hennie Franssen-Seebregts |
Co Redacteur: | Hennie Franssen-Seebregts |
Co Redacteur: | Hennie Franssen-Seebregts |
Eerste Vertaler: | Henk Noy |
Tweede Vertaler: | Henk Noy |
Co Vertaler(s): | Henk Noy |
Editie: | 6 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Gewicht: | 700 g |
Product breedte: | 180 mm |
Product hoogte: | 21 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 180 mm |
Verpakking hoogte: | 21 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Editie: | 6 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Gewicht: | 700 g |
Product breedte: | 180 mm |
Product hoogte: | 21 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 180 mm |
Verpakking hoogte: | 21 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.