Loading...

Handboek snijtechnieken

Marcus Wareing

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789059568136
  • Review:
voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:6
Verschijningsdatum:oktober 2017
Afmetingen:22,5 x 18 x 2,1 cm
Aantal pagina's:224 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Marcus Wareing | Shaun Hill
Co-auteur:Shaun Hill
Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Co-redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Co-redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Vertaling
Vertaald door:Henk Noy | Henk Noy | Henk Noy

Samenvatting

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.