Loading...

Homemade sausage

Chris Carter

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048315529
recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:23 oktober 2017
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Chris Carter
Tweede Auteur:James Peisker
Tweede Auteur:James Peisker
Vertaling
Eerste Vertaler:Elke Doelman
Co Vertaler(s):Elke Doelman
Originele titel:-
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:262 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:262 mm
Verpakkingsgewicht:761 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:262 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:262 mm
Verpakkingsgewicht:761 g

Samenvatting

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variƫren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken