Loading...

De wilde zwanen – Los cisnes salvajes (Nederlands – Spaans)

Ulrich Renz

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9783739953618
Tweetalig kinderboek naar een sprookje van Hans Christian Andersen, met online audioboek en video
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 oktober 2022
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ulrich Renz
Hoofdillustrator:Marc Robitzky
Hoofdillustrator:Marc Robitzky
Vertaling
Eerste Vertaler:Christa Kleimaker
Tweede Vertaler:Marcos Canedo
Co Vertaler(s):Anouk Bödeker
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Studieboek:Ja

Samenvatting

Liefdevol geïllustreerde bewerking van Andersen's klassieke sprookje. Tweetalige editie (Nederlands en Spaans) met online audioboeken en video's in het Nederlands en het Spaans en printbare kleurplaten.
"De wilde zwanen" van Hans Christian Andersen, is niet voor niets een van de beroemdste sprookjes van de wereld. In een tijdeloze vorm, behandelt het de thema's van de menselijk drama's: angst, dapperheid, liefde, bedrog, afscheid en hereniging.
Deze editie is een prachtig geïllustreerd prentenboek waarin het sprookje van Andersen in een gevoelige en kindvriendelijke vorm wordt verteld.
Luister naar het verhaal, voorgelezen door moedertaalsprekers! In het boek vindt u een link die u gratis toegang geeft tot audioboeken en video's in beide talen.
► NIEUW: Met kleurplaten! Een download link in het boek geeft je gratis toegang tot de plaatjes in het boek om in te kleuren.
Libro bilingüe para niños (neerlandés – español), con audiolibro y vídeo online
«Los cisnes salvajes» de Hans Christian Andersen de buena razón es uno de los cuentos más leídos del mundo. De forma atemporal enfoca temas del drama humano: miedo, valentía, amor, traición, separación y reencuentro.
Esta edición es un libro cariñosamente ilustrado que relata el cuento de hadas de Andersen en una forma sensible y apropiada para los niños. Fue traducida en una multitud de idiomas y está disponible en edición bilingüe en cualquier combinación de aquellos idiomas.
¡Escucha la historia leída por hablantes nativos! En el libro encontrará un enlace que le dará acceso gratuito a audiolibros y vídeos en ambos idiomas.
► NUEVO: ¡Con dibujos para colorear! Las ilustraciones de la historia se pueden descargar para colorear a través de un enlace en el libro.