Loading...

Het is gelukkig niet bewolkt vandaag

Bob Blinkhof

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • Uitgever: Ahvô Braiths
  • ISBN: 9789492469007
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juli 2017
Afmetingen:17 x 13 x 0,9 cm
Aantal pagina's:88 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Bob Blinkhof
Redacteur:Monique Elsing
Redacteur:Monique Elsing

Samenvatting

De debuutbundel van Bob Blinkhof "Het is gelukkig niet bewolkt vandaag" bevat versjes over het alledaagse leven, waarin de dingen vrijwel of totaal nooit lopen zoals je verwacht. Het helpt te relativeren en te vragen hoe je hiermee om kunt gaan. De foto's in deze bundel werden door Olof Wessels genomen en spelen een eigen, bijzonder spel met de teksten in het boek.

Bob Blinkhof debuteert met deze bundel. Zijn versjes gaan over het alledaagse leven, waarin de dingen vrijwel of totaal nooit lopen zoals je verwacht. De foto's in deze bundel zijn door Olof Wessels genomen en vertellen een geheel eigen verhaal. Bobs versjes tonen aan dat er ondanks verandering en gesnoei altijd alle reden is tot leren, zelfonderzoek en groei.
Bob is leerkracht op een basisschool, coach, begeleider van studenten voor ontwikkelingsprojecten in Indonesië en auteur van een Indonesische taalmethode. Hiernaast doet hij zo nu en dan presentatiewerk. Bob ziet zichzelf als een leerling van het leven en streeft naar de ontwikkeling van liefde voor zichzelf en de ander. Zoals iedereen ervaart hij succes en falen tijdens zijn handel en wandel.
Kijk ook op: www.bobblinkhof.nl.