Loading...

Dagboek van een gezonde wijndrinker

Harold Hamersma

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059567894
over het goede van wijn
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 september 2017
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Harold Hamersma
Hoofdillustrator:Kamagurka
Tweede Illustrator:Kamagurka
Tweede Illustrator:Kamagurka
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:130 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:130 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:281 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:130 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:130 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:281 g

Samenvatting

Wijn is inmiddels in ons land op het lijstje van noodzakelijke boodschappen beland. Dit niet alleen omdat wijn lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die wijn op het lichaam lijkt te hebben.

Na het verschijnen van Wijnreis door mijn lichaam kreeg Harold Hamersma talloze vragen van lezers over de positieve effecten van matige wijnconsumptie. Sindsdien volgt hij met nog grotere belangstelling de wetenschappelijke publicaties over de invloed van wijn op onze gezondheid.

In Dagboek van een gezonde wijndrinker biedt Hamersma een luchtig tegenwicht aan alle negatieve geluiden over wijn en presenteert hij verrassende inzichten voor al diegenen die van wijn houden en gezond willen blijven.

Met tekeningen van Kamagurka

'Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van 't Hek van de vinologen (maar nog grappiger).' - de Volkskrant

'Hamersma is een enthousiaste wijndrinker en een verrijking van de (wijn)taal.' - Het Parool


Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en mede-oprichter van FoodTube.nl. Ook is hij een veel gevraagd gast op de radio en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen De wit, rosé & roodtrip. Daarnaast schreef hij een groot aantal bestsellers, waaronder De lekkerste chardonnay,
De lekkerste rosé, De lekk