Loading...

Pastabijbel

Roberta Pagnier

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048836901
van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:20 september 2017
Aantal pagina's:448
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Roberta Pagnier
Tweede Auteur:Lotje Deelman
Hoofdredacteur:Simone van den Berg
Tweede Redacteur:Lars Hamer
Co Redacteur:Suzanne Krom
Co Redacteur:Suzanne Krom
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1144 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1144 g

Samenvatting

Alles wat je wilt weten over pasta

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.