Loading...

Oorsprong

Dan Brown

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789024576807
Robert Langdon deel 5
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:26 oktober 2018
Ebook Formaat:EPUB met digital watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Dan Brown
Tweede Auteur:N.v.t.
Hoofdredacteur:Theo Veenhof
Co Redacteur:Theo Veenhof
Co Redacteur:Theo Veenhof
Vertaling
Eerste Vertaler:Erica Feberwee
Tweede Vertaler:Erica Feberwee
Co Vertaler(s):Yolande Ligterink
Originele titel:Origin
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

Voordelige mid price-editie van Oorsprong het laatste boek van Dan Brown. Deze Robert Langdon-thriller speelt zich af in Spanje.

Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait om de belangrijkste vragen ooit: die naar onze herkomst en onze toekomst. Bilbao, het Guggenheim. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast bij de spectaculaire onthulling van Edmond Kirsch' ontdekking. Kirsch, een wereldberoemde, controversiรซle miljardair en futurist, claimt dat zijn ontdekking de wetenschap voor altijd zal veranderen, maar de onthulling ontaardt in chaos. Langdon weet ternauwernood te ontsnappen samen met Ambra Vidal, de elegante museumdirecteur. Ze vinden tegenover zich een bijna alwetende vijand met banden naar het Spaanse koningshuis en moeten, vertrouwend op hun gebundelde kennis, in een race tegen de klok symbolen, moderne kunst, extreme religies en verborgen geschiedenissen weten te doorgronden om Kirsch' schokkende geheim te ontsluiten. En de adembenemende waarheid die ons tot nu toe is ontgaan, onder ogen te zien...