Loading...

Basics to Brilliance [Nederlandstalig]

Donna Hay

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Spectrum
  • ISBN: 9789000356829
  • Review:
NEDERLANDSTALIGE editie
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:september 2017
Afmetingen:27,4 x 22,6 x 4 cm
Aantal pagina's:400 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Donna Hay
Auteur:Donna Hay
Vertaling
Vertaald door:Esther van Buuren
Originele Titel:Basics to Brilliance

Samenvatting

Schitterend nieuw boek van Donna Hay
In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit.
USP 1

Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.

Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar betoverend te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie.
USP 1

Lees hier het interview met Donna Hay over Basics to brilliance .

NRC: “Dit is zoals een kookboek hoort te zijn”
Nouveau: “Een feest voor het oog én de smaakpapillen”
Elle Eten: “Hulde!”