Loading...

Leer Japans: Snel / Gemakkelijk / Efficiƫnt: 2000 Belangrijkste Woorden

Pinhok Languages

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Taal
  • Uitgever: Smashwords Edition
  • ISBN: 9781370477807
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:E-book
Verschijningsdatum:februari 2017
Ebook formaat:Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)
Betrokkenen
Auteur(s):Pinhok Languages
Auteur(s):Pinhok Languages
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader
Ebook formaat:Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Samenvatting

Dit boek bevat een reeks woordenlijsten met 2000 van de meest voorkomende woorden en zinnen, gerangschikt op basis van hun voorkomen in dagelijks taalgebruik. Dit vocabulaireboek volgt de 80/20-regel: het zorgt ervoor dat u eerst de belangrijkste woorden en zinsstructuren leert om u te helpen snel vooruitgang te boeken en gemotiveerd te blijven.


Voor wie is dit boek bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor beginners of personen met een halfgevorderde kennis van het Japans die gemotiveerd zijn en bereid zijn om dagelijks 15 tot 20 minuten te besteden aan het leren van woordenschat. De eenvoudige structuur van dit vocabulaireboek kwam tot stand door alle onnodige zaken te elimineren, waardoor de leerinspanning zich uitsluitend toespitst op de onderdelen waarmee u de grootste vooruitgang in de kortst mogelijke tijd kunt boeken. Als u bereid bent om elke dag 20 minuten te studeren, dan is dit boek waarschijnlijk de beste investering die u kunt doen als beginner of als iemand met een halfgevorderde kennis van het Japans. U zult verrast zijn over hoe snel u vooruit gaat na amper een paar weken dagelijks oefenen.


Voor wie is dit boek niet bedoeld?

Dit boek is niet bedoeld voor personen met een gevorderde kennis van het Japans. Ga in dat geval naar onze website of zoek naar ons Japans vocabulaireboek met meer woordenlijsten gesorteerd op onderwerp, ideaal voor gevorderden die hun taalvaardigheden op bepaalde vakgebieden willen verbeteren.

Mocht u op zoek zijn naar een allesomvattend Japans taalleerboek dat u bij de verschillende stappen om Japans te leren begeleidt, dan is dit boek waarschijnlijk ook niet wat u zoekt. Dit boek bevat alleen woordenschat en we verwachten dat de kopers ervan zaken als grammatica en uitspraak met behulp van andere bronnen of via taalcursussen leren. De kracht van dit boek ligt in zijn focus op het snel verwerven van de belangrijkste woordenschat, ten koste van informatie die veel mensen waarschijnlijk in een traditioneel taalleerboek verwachten. Houd hier rekening mee als u het boek koopt.


Hoe dit boek te gebruiken?

U gebruikt dit boek idealiter elke dag, waarbij u een vast aantal pagina's in elke sessie herhaalt. Het boek is opgesplitst in lijsten van 50 woorden die u helpen om stap voor stap vooruitgang te boeken via het boek. Neem bijvoorbeeld aan dat u op dit moment woorden 101 tot 200 herhaalt. Zodra u de woorden 101 tot 150 goed kent, kunt u beginnen aan de woorden 201 tot 250. De volgende dag kunt u 101-150 overslaan en verdergaan met het herhalen van de woorden 151 tot 250. Op die manier werkt u stap voor stap door het boek en nemen met elke pagina die u beheerst uw taalvaardigheden toe.