Loading...

Toegepaste organisatiekunde

Peter Thuis

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789001876975
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:7
Verschijningsdatum:april 2017
Afmetingen:27,7 x 20,4 x 2,9 cm
Aantal pagina's:565 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Peter Thuis | Peter T.H.J. Thuis
Co-auteur:Peter T.H.J. Thuis
Co-auteur:Peter T.H.J. Thuis

Samenvatting

Toegepaste organisatiekunde

Alweer de zevende editie van Toegepaste organisatiekunde! De beste keus voor jou als je de meest succesvolle inleiding op het gebied van organisatiekunde zoekt. In deze zevende editie vind je: besprekingen van toonaangevende boeken uit de organisatiekunde waaronder de managementklassiekers, 20 nieuwe mythes uit de organisatiekunde en belangrijke informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen, interculturalisering, social media en nieuwe businessmodellen. Alles duidelijk toegelicht met nieuw aansprekend beeldmateriaal, actuele cases en nieuwe praktijkvoorbeelden.

Toegepaste organisatiekunde is een gewild standaardwerk onder studenten. Het valt op door de prachtige full colour uitvoering, de aansprekende praktijkvoorbeelden, de compleetheid en de handige digitale ondersteuning. Een bestseller waarmee jij je snel en resultaatgericht voor kunt bereiden op je tentamens.

Uniek is de multidisciplinaire benadering. Het boek koppelt disciplines zoals economie, psychologie, bedrijfskunde, technologie en sociologie aan organisatiekunde en management. Een aanrader voor alle studenten die zich de basis van het vakgebied management en organisatie en organisatiekunde eigen moeten maken.

Waarom kiezen voor Toegepaste organisatiekunde:
-compleet standaardwerk en bestseller vakgebied!
-toegankelijk door praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal;
- ideale voorbereiding tentamens.