Loading...

Ragdoll 1 - Ragdoll

Daniel Cole

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789024574995
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:21 februari 2017
Aantal pagina's:351
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Daniel Cole
Tweede Auteur:N.v.t.
Tweede Auteur:N.v.t.
Vertaling
Eerste Vertaler:Roelof Posthuma
Tweede Vertaler:Roelof Posthuma
Originele titel:Ragdoll
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Ragdoll van Daniel Cole is voor lezers met stalen zenuwen, die houden van Samuel Bjørk. Ragdoll was dé verrassing van 2017 en is nu verkrijgbaar in een goedkope mid-price editie

Voor liefhebbers van Samuel Bjørk komt nu het ijzingwekkende debuut Ragdoll van Daniel Cole. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren… Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?