Loading...

Gekrenkt & hongerig

Adriaan van Dis

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789492478368
ongepubliceerde debuten van de grootste schrijvers
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 december 2016
Aantal pagina's:125
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Adriaan van Dis
Tweede Auteur:Arjen Lubach
Co Auteur:Astrid Roemer
Hoofdredacteur:Toine Donk
Tweede Redacteur:Daniël van der Meer
Tweede Redacteur:Daniël van der Meer
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?' Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oude harde schijven en vergeten laatjes uit op zoek naar de mooiste fragmenten die ze schreven als twintiger. Ze namen ons mee naar hun geploeter om erkenning en hun zoektocht naar een stem, op de drempel naar volwassenheid. Er doken parels op als 'Zeeuwse mosselen', het onthullende debuut van een van de schrijvers in Penthouse. Een andere schrijver schrok juist zo van wat zij aantrof dat ze haar complete ongepubliceerde oeuvre acuut verscheurde. Het twintigste nummer van Das Magazin werpt een bijzonder licht op het leven, het denken en de ontwikkeling van de grootste schrijvers van Nederland en België.
Met verhalen van: Adriaan van Dis, Arjen Lubach, Astrid Roemer, Connie Palmen, Daan Heerma van Voss, Ellen Deckwitz, Esther Gerritsen, Hanna Bervoets, Herman Koch, Jamal Ouariachi, Jessica Durlacher, J.M.A. Biesheuvel, Joke van Leeuwen, Joost de Vries, Kees 't Hart, Kristien Hemmerechts, Maartje Wortel, Marja Pruis, Menno Wigman, Merijn de Boer, Minke Douwesz, Oek de Jong, Philip Huff, Renate Dorrestein, Rob van Essen, Saskia De Coster, Walter van den Berg en Yves Petry