Taal: | nl |
Bindwijze: | E-book |
Oorspronkelijke releasedatum: | 26 maart 2018 |
Aantal pagina's: | 633 |
Ebook Formaat: | Adobe ePub |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Hiljo Hillebrand |
Hoofdauteur: | Hiljo Hillebrand |
Lees dit ebook op: | Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet) |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit.