Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 05 april 2017 |
Aantal pagina's: | 208 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Peter Lute |
Hoofdauteur: | Peter Lute |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 197 mm |
Product hoogte: | 25 mm |
Product lengte: | 258 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 197 mm |
Verpakking hoogte: | 25 mm |
Verpakking lengte: | 258 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1003 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 197 mm |
Product hoogte: | 25 mm |
Product lengte: | 258 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 197 mm |
Verpakking hoogte: | 25 mm |
Verpakking lengte: | 258 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1003 g |
' Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met
kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.'
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de hand van zijn favoriete kruiden en specerijen. Met aanstekelijk enthousiasme deelt hij zijn smaakherinneringen. Aan de hand van 50 recepten leert hij je hoe je het beste uit kruiden en specerijen haalt.