Loading...

Kookbijbels - Pizzabijbel

Simon Giaccotto

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048836925
van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:19 april 2017
Aantal pagina's:448
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Simon Giaccotto
Hoofdredacteur:Suzanne Krom
Tweede Redacteur:Suzanne Krom
Tweede Redacteur:Suzanne Krom
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:164 mm
Product hoogte:43 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:43 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1148 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:164 mm
Product hoogte:43 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:43 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1148 g

Samenvatting

Voor de echte pizzafans!

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.