Loading...

Behandel uw eigen rugklachten

Professor Stuart McGill

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9780973501841
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:182
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Vertaling
Originele titel:Back Mechanic
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Behandel uw eigen rugklachten Uw rugpijn begrijpen en de oorzaken ervan bepalen.

Een wetenschappelijke en effectieve benadering.

U vraagt zich wellicht af wat dit boek van andere boeken onderscheidt. Waarom zou van alle boeken over de rug uitgerekend dit boek verschil in uw leven kunnen maken? De waarheid is eenvoudig: de informatie die in dit boek staat is gebaseerd op harde wetenschappelijke feiten. Het is niet zo gemakkelijk om van rugpijn af te komen. Professor McGill zal u hierbij via een wetenschappelijk en effectieve manier begeleiden.

In dit boek vindt u een stap voor stap methode om uw wervelkolom weer in topconditie te krijgen. U leert:
1. De afzonderlijke oorzaken en het verloop van rugpijn, variërend van hernia tot ischias.
2. Dagelijkse activiteiten die rugpijn kunnen veroorzaken en verergeren.
3. Gezonde bewegingspatronen die een pijnvrij leven bevorderen en u in staat stellen om de activiteiten die u leuk vindt te blijven doen.
4. Strategieën en oefeningen voor het in stand houden van een gezonde en robuuste wervelkolom.
5. De verplichte checklist die uit moeten wijzen of een operatie nuttig is of de situatie alleen maar erger maakt.

Dit boek is voor iedereen geschreven die weer lekker wil kunnen bewegen, zoals de huisvrouw die niet meer vlot kan lopen en de hond pijnvrij wil kunnen uitlaten, of de professionele voetballer die zo geplaagd wordt door chronische rugpijn dat hij zich er nauwelijks toe kan aanzetten om uit bed te komen. Ik heb beide typen patiënten aan de hand gehad. Na het lezen van dit boek begrijpt u de wetenschap achter mijn succes met patiënten en bent u in staat om mijn technieken zelf toe te passen.

U verdient het om weer lekker met uw kinderen op de vloer te kunnen spelen en u daarbij lekker vrij te kunnen bewegen. Is het geen basisbehoefte van de mens om ‘s nachts lekker te kunnen doorslapen zonder elke keer dat u op uw andere zij gaat liggen wakker wordt van de helse pijn? Het leven met uw huidige aandoening is niet bepaald leuk te noemen en de weg naar herstel is niet gemakkelijk. Voor het weer in goede conditie brengen van uw wervelkolom is veel discipline en toewijding nodig. U zult oude gewoontes af moeten leren en zich nieuwe gewoontes moeten aanmeten. Maar u bent het zichzelf verschuldigd om erachter te komen hoe het voelt om de dag pijnvrij door te komen. Het is tijd om het heft weer in eigen hand te nemen. Het is tijd om een frisse start te maken en uw wervelkolom een grondige beurt te geven. Het is tijd om weer lekker te kunnen bewegen.