Loading...

Over liefde en loslaten

Jan Geurtz

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Ambo|Anthos
  • ISBN: 9789026338472
  • Review:
De levenscrisis als spirituele doorbraak
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:5
Verschijningsdatum:februari 2017
Afmetingen:21,6 x 13,6 x 1,8 cm
Aantal pagina's:184 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Jan Geurtz
Illustrator:Emma Ringelding
Co-illustrator:Emma Ringelding
Co-illustrator:Emma Ringelding

Samenvatting

In Over liefde en loslaten laat Jan Geurtz zien dat elke pijnlijke emotie die we ervaren in wezen een opening is naar spirituele groei. Een persoonlijke gids.Over liefde en loslaten van Jan Geurtz is een persoonlijke gids op je spirituele zoektocht naar de essentie van het bestaan. Van Geurtz verschenen eerder de bestsellers De opluchting, De verslaving voorbij, Het einde van de opvoeding, Verslaafd aan liefde, Verslaafd aan denken, Bevrijd door liefde en Vrij van gedachten.


Doorgaans reageert ons ego op een levenscrisis met weerstand en veel pijnlijke gedachten. Daardoor maken we ons leven extra ellendig en uitzichtloos. In Over liefde en loslaten laat Jan Geurtz zien dat bijvoorbeeld een relatiecrisis, en elke pijnlijke emotie die we dan ervaren, in wezen een opening is naar spirituele groei.


Met behulp van korte praktische instructies wordt getoond hoe we de sprong kunnen maken vanuit ego's beknellende gedachten en emoties naar ruime open liefdevolle staat van zijn. Hierdoor veranderen pijnlijke emoties zoals eenzaamheid, frustratie of angst in toegangsdeuren naar wat in het boeddhisme de "boeddha-natuur' genoemd wordt en in Advaita de "non-duale essentie', een natuurlijke staat die vrij is van lijden.Afslank Receptenbijbel

Afvallen kan ook leuk zijn! met simpel te maken afslank recepten. Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën.
Auteur: Drs. Oscar Helm

€37,00 - Bekijk

De Keto Revolutie

Je hoeft jezelf niet uit te hongeren of uren in de sportschool door te brengen om gewicht te verliezen.
Auteur: Mitchel van Duuren

€37,00 - Bekijk