Taal: | nl |
Bindwijze: | Paperback |
Oorspronkelijke releasedatum: | 18 april 2017 |
Aantal pagina's: | 160 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Ellen Mookhoek |
Tweede Auteur: | Geert Timmermans |
Co Auteur: | Anneke Blokker |
Hoofdredacteur: | Yvette van Boven |
Tweede Redacteur: | Hay Hermans |
Tweede Redacteur: | Hay Hermans |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 170 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 211 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 170 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 211 mm |
Verpakkingsgewicht: | 422 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 170 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 211 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 170 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 211 mm |
Verpakkingsgewicht: | 422 g |
Voor een zelfgeplukt maaltje hoef je als stedeling geen excursie naar bos of polder te ondernemen: kraailook, winterpostelein, veldkers, vlierbes en rucola zijn in de stad ruim voorhanden. In deze gids lees je waar je moet zoeken, hoe je eetbare planten herkent, hoe ze smaken en hoe je ze kunt bereiden.
Traditionele wildplukgidsen beperken zich doorgaans tot planten en paddenstoelen, zo niet De eetbare stad. De ingrediรซnten uit de stedelijke natuur zijn zeer gevarieerd: van Amerikaanse rivierkreeft en snoekbaars, tot konijn en duif. In de inleiding staat uitgelegd wat wel of niet mag, waarvoor je een vergunning nodig hebt en hoe je verantwoord eet uit park of plantsoen.