Loading...

RFEA/Echtscheidingsadviseur

Lindenhaeghe

  • Bindwijze: Losbladig
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 9789491679360
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Losbladig
Betrokkenen
Bindwijze:Losbladig

Samenvatting

Meer weten over echtscheidingsproblematiek? Het studieboek Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) helpt je snel op weg.

Een (register) echtscheidingsadviseur is volwaardig gesprekspartner voor de klant, de advocaat, notaris, accountant en financieel specialist. Met dit studieboek maak jij de theorie achter deze praktijk je snel eigen.

Eigen studiemateriaal
Bij Lindenhaeghe maken we professionele ontwikkeling toegankelijk. Zo bieden we verschillende soorten les- en oefenmateriaal aan en zetten we de jarenlange ervaring van onze trainers en onze vakredactie in om ons eigen studiemateriaal te ontwikkelen.

De inhoud van het studieboek RFEA particulier
Het studieboek RFEA particulier (losbladig, met een map) behandelt de volgende onderwerpen: de echtscheidingsprocedure, advies- en gespreksvaardigheden, kinderen en echtscheiding, partneralimentatie, alimentatieberekening, verdeling en verrekening van het vermogen, de eigen woning, levensverzekeringen en pensioenen, gevolgen overlijden na echtscheiding, wet- en regelgeving. .

De opbouw van het studieboek RFEA Particulier sluit aan bij het examen RFEA.

Tip!

Na inschrijving in het register RFEA mag je de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) voeren. Hieraan zijn eisen verbonden. Meer hierover vind je op onze website www.lindenhaeghe.nl.