Loading...

John Puller 4 - Niemandsland

David Baldacci

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789044975284
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:29 november 2016
Aantal pagina's:400
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:David Baldacci
Hoofdauteur:David Baldacci
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Tweede Vertaler:Jolanda te Lindert
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

Wanneer special agent John Puller op bezoek gaat bij zijn vader, die dementerend is en in een veteranenhospitaal ligt, wordt hij aangesproken door twee mannen. Zij vertellen hem dat het Criminal Investigation Command - dat onderzoek doet naar criminele activiteiten van (oud-)militairen - een brief heeft ontvangen waarin Johns vader wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, dertig jaar geleden. Het verhaal ging dat Pullers vader ten tijde van de verdwijning van Jackie Puller niet in het land was. Nu blijkt dat dat een leugen was.

Puller krijgt te horen dat hij zich niet met de zaak mag bemoeien. Wanneer echter inlichtingenofficier Veronica Knox, een oude bekende van Puller, komt opdagen en zich met de zaak bemoeit, begrijpt hij dat er veel meer aan de hand is. Hij zal tot het uiterste moeten gaan om de waarheid achter zijn moeders verdwijning te achterhalen. Daarbij kruist hij het pad van de mysterieuze ex-gevangene Paul Rogers.