Loading...

Nog meer uit van bovens oven

Yvette van Boven

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059567269
recepten uit volkskrant magazine
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 oktober 2016
Aantal pagina's:128
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Yvette van Boven
Hoofdredacteur:Lars Hamer
Tweede Redacteur:Lars Hamer
Co Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Co Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:177 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:177 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:487 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:177 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:177 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:487 g

Samenvatting

Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met nog eens 50 verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Omgekeerde pruimencake en Warme citroenmousse, maar ook Pompoenlasagne, Harder met snijbiet en Italiaanse gehaktbrood - heeft u al zin om aan de slag te gaan?

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur -zoals we van Yvette gewend zijn - Ên voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle kookboeken, waaronder 'Home Made', zijn met prijzen overladen en vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans. Yvette is freelance foodstylist en receptenschrijver en heeft sinds 2015 haar eigen tv-programma Koken met Van Boven.