Loading...

Sauzen en smaakmakers

Caroline DafgÅRd Widnersson

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461431547
maak je eigen mosterd, harissa en chilisaus
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:14 september 2016
Aantal pagina's:144
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Caroline DafgÅRd Widnersson
Hoofdredacteur:Jaap Verschoor
Hoofdredacteur:Jaap Verschoor
Vertaling
Eerste Vertaler:Mattijs Warbroek
Co Vertaler(s):Mattijs Warbroek
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:187 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:238 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:187 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:238 mm
Verpakkingsgewicht:635 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:187 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:238 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:187 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:238 mm
Verpakkingsgewicht:635 g

Samenvatting

Maak je eigen sauzen en smaakmakers Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za'atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen. Met Sauzen en smaakmakers heb je hét handvat om 99 sauzen en smaakmakers zelf te maken: ambachtelijk, lekker en zonder toevoegingen. Van worcestersaus, geurige azijnen, dijon- en Amerikaanse gele mosterd tot en met tafelzuren en exotische smaakmakers als hoisin-, chili- en oestersaus of dukkah en harissa. Leg je eigen voorraad aan in de door jou gewenste hoeveelheden. Ervaar zelf dat eigengemaakte ketchup lekkerder is dan uit de fabriek. De recepten in Sauzen en smaakmakers zijn makkelijk maakbaar en duidelijk, inclusief bewaaradviezen en -tijden.