Loading...

Five Minute Journal - Intelligent Change - Dankbaarheid dagboek - Selfcare - Mindset - Invulboek - Troost cadeau - Cadeau voor vrouw/man

Intelligent Change

  • ISBN: 9780991846207
Algemene kenmerken
Type dagboek:Persoonlijk dagboek
Inclusief slot:Nee
Doelgroep:Alle leeftijden
Merk:Intelligent Change
Overige kenmerken
Binding schrijfblok:Verlijmd
Kleur:Wit
Product breedte:14 cm
Product hoogte:2.20 cm
Product lengte:22 cm
Overige kenmerken
Binding schrijfblok:Verlijmd
Kleur:Wit
Product breedte:14 cm
Product hoogte:2.20 cm
Product lengte:22 cm

Samenvatting

De Five Minute Journal is je geheime wapen wat je helpt je zelfbewustwording en zelfkennis naar geluk te ontdekken. Met een eenvoudig format gebaseerd op psychologisch onderzoek, begin en eindig je elke dag met het besef wat je gelukkig maakt en waar je dankbaar voor bent. Uit recensies van velen die gestart zijn met de Five Minute Journal, komt naar voren dat ze meer geluk ervaren en betere relaties hebben en optimistischer in het leven staan. En dat in slechts 5 minuten per dag!



Een grote fan en promotor van de Five Minute Journal is Tim Ferris, schrijver van de bestseller 4th Hour Work Week.



'De Five Minute Journal is een van de eenvoudigste manieren die ik heb gevonden om consequent te zorgen voor het verbeteren van mijn welzijn en geluk. Zowel qua resultaten als qua meetbare, kwantificeerbare resultaten.' - Tim Ferris



De kracht van het bijhouden van Five Minute Journal

The Five Minute Journal is gemaakt met toonaangevend onderzoek naar positieve psychologie. The Greater Good Science Center aan de Universiteit van Californië, Davis deed meerdere jaren onderzoek naar dankbaarheid. Dit is wat ze hebben gevonden:



- Hogere niveaus van positieve emotie

- Meer vreugde, optimisme en geluk

- Minder eenzaam en geïsoleerd voelen

- Handelen met meer vrijgevigheid en mededogen

- Sterkere immuunsystemen



De Five Minute Journal wordt alom gewaardeerd door tienduizenden gebruikers over de hele wereld. Bekijk ook de video van de Five Minute Journal.