Loading...
boek cover voor mobiel
boek cover voor mobiel
boek cover voor mobiel

Pretty Little Liars 4 - Waarheid

Sara Shepard

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Young Adult
  • Uitgever: Overamstel Uitgevers
  • ISBN: 9789048836055
  • Review:
4 - Waarheid
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2016
Afmetingen:20 x 12,5 x 2,2 cm
Aantal pagina's:288 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:13 - 15 jaar
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Sara Shepard
Auteur:Sara Shepard
Vertaling
Vertaald door:Willeke Lempens | Willeke Lempens

Samenvatting

Onderdeel van de serie Pretty Little Liars.

WAARHEID - het 4e deel van de verslavende 8-delige Young Adult-serie PRETTY LITTLE LIARS, ook populair als Netflix-serie.


In PRETTY LITTLE LIARS heeft iedereen wel wat te verbergen, vooral de vier vriendinnen Spencer, Aria, Emily en Hanna.


In Rosewood, waar het ruikt naar Chanel No. 5 en waar de huizen enorme zwembaden en volmaakte tuinen hebben, is niets wat het lijkt. Hier deelden vijf beste vriendinnen ooit alles: kleding, make-up en hun diepste geheimen. Voor Aria, Spencer, Hanna en Emily was het leven volmaakt totdat Alison, de mooiste en populairste van de groep, plotseling verdween. Nu krijgen ze verontrustende berichtjes van de mysterieuze A en zijn hun rijke leventjes in een nachtmerrie veranderd. Emily woont inmiddels bij haar zeer conservatieve, saaie familie, Aria zit opgescheept met haar vader en zijn vriendin en Spencer is bang dat ze iets met Alisons dood te maken heeft. Maar Hanna heeft het het moeilijkst van allemaal: zij ligt in het ziekenhuis en moet vechten voor haar leven, omdat zij te veel weet... De meiden moeten de waarheid zien te achterhalen over Alison, over A en over wat er met Hanna gebeurd, voordat een van hen het volgende slachtoffer wordt.


SARA SHEPARD droomde altijd al van schrijven. Dat begon al toen ze vier jaar oud was en verhalen over haar zusjes dekentje BeeBee verzon. Tienerdrama's schreef ze voordat ze zelf een tiener was. Ze groeide op in Philadelphia, en gebruikte haar ervaringen daar bij het schrijven van haar 8-delige serie PRETTY LITTLE LIARS.