Loading...

Time to momo - Rome

Tessa D.M. Vrijmoed

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Reizen
  • Uitgever: Mo'Media
  • ISBN: 9789057677731
  • Review:
100% good time!
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:september 2017
Afmetingen:Afmeting: 18,1 x 12,3 x 1,8 cm
Aantal pagina's:149 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Tessa D.M. Vrijmoed | Tessa D.M. Vrijmoed
Illustrator:Renate Reitler
Co-illustrator:Marjolein den Hartog
Co-illustrator:Marjolein den Hartog

Samenvatting

Bij aankoop van deze time to momo gids, krijg je "https://www.bol.com/nl/p/timetomomo/9200000084043547" time to momo Belgische kust cadeau! Deze wordt gelijk meegestuurd.
Dit is de vernieuwde versie van de 100% Rome-gids! Jij gaat Rome ontdekken! Rome is volgens de legende gesticht in 753. v.Chr. Toch is de stad na bijna 2800 jaar nog altijd actueel. Antieke theaters veranderen in restaurants, arbeiderswijken worden hippe yuppenbuurten. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan en de Spaanse Trappen: het zijn slechts enkele voorbeelden van de monumenten die Rome tot de Eeuwige Stad maken. Op elke straathoek vind je iets bijzonders uit een bepaalde periode. En tussen al die geschiedenis vind je het hier en nu: sterke koffie, ijs in gekke smaken, wijn uit Lazio, pasta op z'n Romeins, verstopte eenmanszaakjes. Laat je leiden door onze tips en ontdek de geheimen van de Eeuwige Stad!

Met time to momo Rome op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de ├ęchte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!