Loading...

Kookbijbels - Vleesbijbel

Gertjan Kiers

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Overamstel Uitgevers
  • ISBN: 9789048833344
  • Review:
Alles over rund & kalf, varken en lam
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:E-book
Druk:1
Verschijningsdatum:maart 2017
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Gertjan Kiers | Bas van Wijngaarden
Illustrator:Tijs Koelemeijer
Redacteur:Lars Hamer
Co-redacteur:Meneer Wateetons
Co-redacteur:Meneer Wateetons
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

Samenvatting

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.