Loading...

In de voetsporen van de heldin

Edith de Wit

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • Uitgever: S2 Uitgevers
  • ISBN: 9789080964990
  • Review:
ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2016
Afmetingen:Afmeting: 20,6 x 13,6 x 1,7 cm
Aantal pagina's:160 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Edith de Wit
Redacteur:Ineke Hogema
Co-redacteur:Ineke Hogema
Co-redacteur:Ineke Hogema

Samenvatting

Ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven

Stel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen? Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?

Dit boek geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de voetsporen van de heldin te volgen en tegelijkertijd de patronen in je eigen leven te vinden (en te veranderen als je dat wilt). Het is een reis door de rijke en betekenisvolle wereld van verhalen, waarbij je zult ontdekken dat het verhaal van de heldin ook over jou gaat. Stap voor stap doe je inzichten op die je helpen op je levenspad.

Edith de Wit dook in de schatkist van verhalen waarin vrouwen de hoofdrol spelen en ontdekte de twaalf episodes die iedere heldin, in fictie én in het echte leven, moet beleven om haar schat te vinden en thuis te komen. Naast de vele inspirerende voorbeelden uit literatuur en films, bevat dit boek ook waargebeurde verhalen van echte heldinnen en inzichtvragen om je eigen verhaal op het spoor te komen. Als je je eigen verhaal kent, sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen nieuwe wegen bewandelen.

Je verhaal wacht op je! Dus open de doos, klik met je hakken en ga op avontuur!