Loading...

Anatomie van het menselijk lichaam

Ken Ashwell

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Sport & Outdoor
  • ISBN: 9789089986184
ANATOMISCHE TERMEN IN 3 TALEN NEDERLANDS • ENGELS • LATIJN
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Aantal pagina's:304
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ken Ashwell
Hoofdauteur:Ken Ashwell
Vertaling
Originele titel:The Human Body Identification Manual
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:223 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:280 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:282 mm
Verpakkingsgewicht:1510 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:223 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:280 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:282 mm
Verpakkingsgewicht:1510 g

Samenvatting

Dit boek onthult de schoonheid en complexiteit van het menselijk lichaam. Deze uitgebreide, visuele gids onderzoekt de structuur en functie van alle delen waaruit een mens bestaat: de botten, de spieren en de huid, maar ook de bloedsomloop, het ademhalings-, spijsverteringsen zenuwstelsel én de fascinerende werking van de inwendige organen en de hersenen.
Het boek bevat meer dan 500 duidelijke, gedetailleerde anatomische illustraties in kleur, vergezeld van trefwoorden in drie talen en beknopte bijschriften die de complexe werking van ons lichaam verduidelijken. Doordat de focus ligt op het visuele aspect geeft dit handboek op snelle en gemakkelijke manier toegang tot anatomische kennis. De toevoeging van de officiële Latijnse benamingen maakt van dit boDit boek onthult de schoonheid en complexiteit van het menselijk lichaam. Deze uitgebreide, visuele gids onderzoekt de structuur en functie van alle delen waaruit een mens bestaat: de botten, de spieren en de huid, maar ook de bloedsomloop, het ademhalings-, spijsverteringsen zenuwstelsel én de fascinerende werking van de inwendige organen en de hersenen.
Het boek bevat meer dan 500 duidelijke, gedetailleerde anatomische illustraties in kleur, vergezeld van trefwoorden in drie talen en beknopte bijschriften die de complexe werking van ons lichaam verduidelijken. Doordat de focus ligt op het visuele aspect geeft dit handboek op snelle en gemakkelijke manier toegang tot anatomische kennis. De toevoeging van de officiële Latijnse benamingen maakt van dit boek een waardevol naslagwerk voor studenten, professionals en geïnteresseerden – een must voor elke boekenkast.
- Met meer dan 500 gedetailleerde, anatomische illustraties in kleur
- De belangrijkste lichaamssystemen
- Met anatomische termen in het Nederlands, Engels en Latijnek een waardevol naslagwerk voor studenten, professionals en geïnteresseerden – een must voor elke boekenkast.