Loading...

Kookbijbels - Vleesbijbel

Gertjan Kiers

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048833337
alles over rund & kalf, varken en lam
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:20 maart 2017
Aantal pagina's:496
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Gertjan Kiers
Tweede Auteur:Bas van Wijngaarden
Hoofdillustrator:Tijs Koelemeijer
Hoofdredacteur:Lars Hamer
Tweede Redacteur:Meneer Wateetons
Co Redacteur:Suzanne Krom
Co Redacteur:Suzanne Krom
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:43 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:43 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1245 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:43 mm
Product lengte:217 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:43 mm
Verpakking lengte:217 mm
Verpakkingsgewicht:1245 g

Samenvatting

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.