Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 20 maart 2017 |
Aantal pagina's: | 496 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Gertjan Kiers |
Tweede Auteur: | Bas van Wijngaarden |
Hoofdillustrator: | Tijs Koelemeijer |
Hoofdredacteur: | Lars Hamer |
Tweede Redacteur: | Meneer Wateetons |
Co Redacteur: | Suzanne Krom |
Co Redacteur: | Suzanne Krom |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 162 mm |
Product hoogte: | 43 mm |
Product lengte: | 217 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 162 mm |
Verpakking hoogte: | 43 mm |
Verpakking lengte: | 217 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1245 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 162 mm |
Product hoogte: | 43 mm |
Product lengte: | 217 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 162 mm |
Verpakking hoogte: | 43 mm |
Verpakking lengte: | 217 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1245 g |
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.