Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 01 juli 2016 |
Aantal pagina's: | 176 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | de Zilveren Lepel Kookschool |
Hoofdauteur: | de Zilveren Lepel Kookschool |
Eerste Vertaler: | Jacques Meerman |
Tweede Vertaler: | Jacques Meerman |
Originele titel: | Italian Cooking School Vegetables |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 226 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 168 mm |
Verpakking hoogte: | 14 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 412 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 226 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 168 mm |
Verpakking hoogte: | 14 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 412 g |
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Groente bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse groentegerechten.
Je vindt in dit boek recepten voor groenten die op allerlei manieren zijn bereid; gestoomd, gekookt, gestoofd, gegrild, geroosterd en gebakken. Daarnaast mogen de heerlijke saladerecepten natuurlijk niet ontbreken! Deze nieuwe editie bevat wederom stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en smakelijke foto’s bij alle recepten.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
‘De bijbel van de Italiaanse keuken.’
Foodies over De Zilveren Lepel
‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel